Het ontwerp van de veren (oortjes) maakt het snel wisselen van de lens mogelijk zodat je sportbril optimaal presteert in alle lichtomstandigeheden dankzij het Pilla’s gepatenteerde klik-systeem (Snap-Tech technology voor ultra-quick lens changing ) – De ‘vork’ achteraan als ook de veren zelf van de Outlaw X6 en X7 zijn vervaardigd uit hoogwaardig carbon waardoor de bril superlicht weegt  – door de extra lengte van de beide veren  en de vork die rond het hoofd ‘grijpt’ wordt de druk op de neus verminderd.

NEW! Met de introductie van de Outlaw X6/X7 Tread veren (oortjes) gaat Pilla nu nog een stap verder. Bij dit nieuw design zijn de titanium veren volledig bekleed met een hoogwaardige thermische siliconen/rubber.   Dit garandeert een optimale ‘grip’.  Hoe warmer je lichaamstemperatuur (vb bij zweten) hoe beter de grip.   Deze rubber heeft een structuur geinspireerd op de loopvlak van een autoband, is uiterst zacht en wordt met het dragen zelfs nog zachter waardoor pasvorm en het comfort met het langer gebruiken steeds beter wordt.

Deze veertips kunnen manueel bijgesteld worden volgens de contouren van je hoofd voor een ideale fit. Hoe beter de pasvorm rond het hoofd, hoe minder de druk op de neus.

 

Links – Outlaw X6    Rechts – Outlaw X7

de Outlaw Series zijn er in 2 modellen – de Outlaw X6 en de Outlaw X7. De technologie rond beide brillen is identiek. Enig verschil is de kromming van de lens.  De Outlaw X7  heeft meer kromming en is tussen beide veren smaller. (10mm verschil tussen beide modellen).  Als leidraad geldt dat de Outlaw X6 ideaal is voor een  medium tot large en de  Outlaw X7 voor een small tot medium hoofd.

Let wel: zowel lensen als montuur zijn onderling nietwisselbaar tussen beide Outlaw X modellen.

 • Maak een afspraak met een van onze specialisten!

 • Heb je graag meer informatie over dit product?

  Neem dan zeker contact op met een van onze specialisten. Op die manier kan je een afspraak maken bij ons in de winkel. Dan bekijken we samen de verschillende opties.

  We hebben bovendien, als enige zaak in België, alle modellen & attributen voorradig. Op die manier kan je alles meteen uitproberen…

  Gebruik

  Allround, Birdwatching, Boogschieten, Geweerschieten, Jagen, Kamperen, Kleiduifschieten, Marine, Parcours schieten (IPSC), Pistoolschieten

  Merk

  Pilla

  Model

  X6, X7

  Framekleur

  Tread Black, Tread Red, Tread Blue, Tread Grey, Black/Red, Blue, Blue/Yellow, Green, Red, Red/White/Blue, White/Red, Yellow, Black, Grey, White/Black, White/Silver

  Related Products