De hightech lens AXIA ORBIS is een product ontwikkeld bij Axia Swiss en ontwikkeld door de schietbrillen-professional Boris Rebsamen.  De laser-gegraveerde hulplijnen in de lens zorgen voor een voorheen onge-evenaarde optische precisie bij de schietsport. Perfect visueel comfort: De lenzen van AXIA ORBIS-schietbrillen zijn 100% gemaakt in Zwitserland van het beste mineraalkristalglas. Gecombineerd met een dubbelzijdige super anti-reflecterende coating wordt de hoogst mogelijke kwaliteitsklasse voor brillenglazen bereikt.
De AXIA ORBIS is verkrijgbaar als correctie lens  voor brildragers of als AXIA adapter zonder correctie (zie accessoires).
Prestatieverbetering: De concentrische lasergravure leidt de schutter automatisch naar het scherpste punt in de lens van de schietbril. Het doel wordt merkbaar sneller en nauwkeuriger waargenomen. De functie van AXIA ORBIS is vergelijkbaar met de ILS-technologie (Instrument Landing System) die in vliegtuigen wordt gebruikt. Het resultaat; een veel hoger scoringspercentage.
Stabiliserende werking:
De cirkelvormige gravures worden via het natuurlijke visuele proces op het netvlies gereproduceerd. Deze stuurt de informatie door naar ons vegetatieve zenuwstelsel en vervolgens naar ons ruggenmerg. Talloze onderzoeken tonen aan dat dit leidt tot een hogere lichaamsspanning, een betere houding en een stabieler evenwicht.
AXIA ORBIS is geschikt voor alle disciplines van de schietsport. Deze lens kan worden geleverd in verschillende diameters voor alle types lenshouders en alle merken schietbrillen maar werd wel ontwikkeld voor de AXIA lenshouder.
Belangrijk: Houd er rekening mee dat de correctie van uw dagelijkse bril worden aangepast en geoptimaliseerd voor uw schietsport. De correctie verschilt van uw gewone bril afhankelijk van de sportuitrusting, type wapen, afstand, positie en uw geboortejaar/leeftijd.
Gebruik

Boogschieten, Geweerschieten, Pistoolschieten

Merk

Axia Triple x

met/zonder lenshouder

lens only, lensholder included

Related Products