Systane balance by Alcon

Systane Balance met LipiTech systeem voor langdurig herstel van de lipidenlaag. Deze druppels werken zeer hydraterend en hebben een herstellende functie voor een totaalbescherming. Te gebruiken bij droge, vermoeide en geirriteerde ogen. Brandende en prikkende ogen.

Conserveringsmiddel : Polyquad 0,001%

Overige ingrediënten :Propyleenglycol, hydroxypropylguar, minerale olie, dimyristoyl-fosfatidyglycerol, polyoxyl 40 stearaat, sorbitan tristearaat, boorzuur, sorbitol, dinatriumedetaat

Als resultaten afnemen en richten vermoeiend wordt spreekt men al snel van een schietbril. Mocht ook dan resultaten afnemen stelt men zich snel de vraag ‘Is er iets nieuw op de markt?’.   Vaak vergeten ze het belangrijkste, het oog zelf.  Tijdens de dag knipperen we zo’n 15-20 keer per minuut.  Hierdoor verdelen we onze dunne tranenfilm (vol lipiden)  gelijkmatig over  het oogoppervlak ( cornea).  Tijdens het richten knipperen we minder of niet meer en beginnen te staren. Hierdoor wordt het oog droger en branderig en wordt het zicht minder.

tip :

 • richt nooit langer dan 4-8 seconden
 • ontspan je ogen tussen de schoten door ontspannen naar een grijs vlak te kijken
 • vermijd kijken naar fel licht en heldere  oppervlakken
 • gebruik afdekschijf en zijklepjes om storend licht te vermijden
 • probeer de spray om vermoeidheid en branderigheid van de ogen te vermijden

 

 

 • Maak een afspraak met een van onze specialisten!

  Heb je graag meer informatie over dit product?

  Neem dan zeker contact op met een van onze specialisten. Op die manier kan je een afspraak maken bij ons in de winkel. Dan bekijken we samen de verschillende opties.

  We hebben bovendien, als enige zaak in België, alle modellen & attributen voorradig. Op die manier kan je alles meteen uitproberen…

Gebruik

Geweerschieten, Pistoolschieten

Merk

Alcon

Related Products