Pilla Sport RAPTOR op brilsterkte / Fully surfaced filtered RX lenses :

Deze Raptor kit omvat de nieuwste HIGH PERFORMANCE DUAL/2-LENS systeem in een traditioneel montuur.   Deze nieuwste Raptor is vervaardigd uit  handgemaakte Italiaanse acetaat bajonet veertips in Havana Tortoise.

De Raptor is de opvolger van de succesvolle 500-serie.

Het frame is volledig verstelbaar en maakt gebruik van een ontwerp met zwevende  Zeiss Pilla-lenzen op brilsterkte. Dit zwevende ontwerp verankert de lens met een speciale framevleugel die in de voorste balk van de bril past. Dit is een heel speciaal ontwerp om een ​​perfecte optisch zicht te behouden, hoe gebogen het montuur ook is tijdens het dragen. De lenzen buigen niet mee in het frame.Deze lichtgewicht bril is voorzien van een neusbrug die verstelbaar is in hoogte.

Ideaal indien je houding iets voorover gebogen is bij het sporten, zodat je nooit tegen de bovenrand van je montuur aankijkt. Het neusstuk is een super comfortabel hoogwaardig siliconen zadel uit één stuk voor maximaal comfort.

De Raptor is verkrijgbaar in dezelfde hoogwaardige Chromashift-lenssystemen als ons professionele Top Gun-model, wat een belangrijke upgrade is van de vorige 500-serie lenzen.

nu ook op brilsterkte voor een nog groter gezichtsveld en snellere doel-waarneming.  Geleverd in een large Nylon etui met rits.  Bovendien ook de ideale sportbril voor wie kleiduif en jacht combineert.

indien je deze wenst even je bril voorschrift doormailen naar info@optiekvangorp.be 

Gebruik

Geweerschieten, Jagen, Kleiduifschieten, Parcours schieten (IPSC), Pistoolschieten

Merk

Pilla

Model

Raptor

Framekleur

Matte Gold, Matte Black

Lenskleur op brilsterkte

18 CED, 19CIN, 26CIED, 29CIMX, 44CMX, 52CIN, 54CIHC, 55PWC, 60CHCW, 65CIMN, 80HC, 84 CHCG, 92CIL

Related Products