Deze kit omvat een Outlaw X6 met carbon frame (size Medium/Large) met de gepatenteerde VorkFit achteraan de oren en 3 lenzen naar keuze, een aluminium opberg etui , een cleaning spray en cloth.

Nieuw!   De Outlaw Top Gun biedt de schutter een visuele ervaring die anders is dan elk ander product. De Nieuwste Top Guns series creëren het grootste (ge)zichtsveld  in combinatie met de exclusieve Pilla /  Zeiss-lenstechnologie. Het zichtsveld biedt een verhoogde kleurwaarneming, een verhoogd contrast en  een verhoogde gezichtsscherpte  en zorgt voor een ontspannen zicht en comfort aan de ogen.  Het ruime gezichtsveld  wordt namelijk nergens verstoord door omgevingslicht of een belemmering  van een montuur.

De Top Gun lenzen  hebben een uitzonderlijk groot oppervlak,  zowel in de hoogte als in de breedte (+25% groter).  Door je houding voorover kijk je bovenaan nergens tegen aan, en in de horizontale as is je zijwaartse waarneming  nu ook nog sneller en breder. De lens biedt 25% meer lensoppervlak en meer dekking in de periferie. Bovendien is de lens voorzien van een geïntegreerde zweetbalk horizontaal boven de wenkbrauw . De lens loopt taps toe naar de zijkanten van de slaap, zodat schutters met een pet en of hoed de lens volledig kunnen benutten. Bovendien heeft de lens een nieuw geïntegreerd ventilatiesysteem om de luchtstroom door en rond de lens te bevorderen.

Het Top Gun-model maakt gebruik van een gloednieuw, hoogwaardig siliconen neusontwerp. De silicone neus is  kristal-transparant. Dit neusstuk zorgt ervoor dat je het gewicht van de bril nauwelijks voelt en door de ‘anti-slip’ eigenschap van de silicone niet schuift op je neus.  De frames die passen op het TOP GUN-model zijn de  COPA MUNDIAL,  de CARBON FORKS en de TREAD  FRAMES

 

Nieuwste VIVX 2 Lenzen voor de Outlaw

Ruime keuze uit Infra red, Enhanced Definition, High Contrast, Perssimon of Achtergrond Neutralizerende lenzen

Pilla en Zeiss werken samen in lensdesigns die je zicht bij de schietsport verbeteren.  Lichtomstandigheden, kleur van je target en achtergond zijn bepalend bij het samenstellen van de lenstinten die verkrijgbaar zijn.   Pilla is een veeleisend  bedrijf dat zich toelegt om oplossingen te  bieden aan ieder en aan alle visuele uitdagingen die atleten ondervinden.  Wie één lens zoekt  voor alle omstandigheden zal helaas moeten inleveren in visueel comfort en aan contrast bij het schieten.  Hier bij Pilla (in samenwerking met Zeiss Optik), bieden we met meer dan 40 verschillende kleurenfilters  de optimale condities voor zowel bij volle zon als bij weinig licht (en alles wat ertussen ligt).

I – Infrared

De technologie achter deze lenzenreeks  levert een zeer levendige kleurverbetering op dankzij de nieuwstee kleurpigmenten en coatingwetenschap. Terwijl de lenzen een rijke kleurverbetering produceren, voorziet de coatingtechnologie niet alleen een uitzonderlijke kleurversterking in Oranje maar ook een verhoogde/versnelde waarneming vande klei voor optimale prestaties. We hebben enkele van onze beste lensfilters van de afgelopen 10 jaar in deze reeks opgenomen en IR toegevoegd. Het resultaat is een lens van het hoger niveau die extreem scherpe waarneminggarandeerd. Deze nieuwe collectie levert lichttransmissieniveaus van volle zon tot weinig licht.

(22CIN, 32CIMX, 26CIED, 68CIMN, 50CIHC)

ED – Enhanced Definition

Enhanced Definition lenzen zijn zo ontworpen dat ze alle kleuren in  het volledige kleurenspectrum versterken waardoor je ‘high definition’ waarneemt en toch een perfecte kleurenbalans behoud.

Voor wie op zoek is naar : ‘Alles wat je ziet is levendiger en intenser van kleur’ is dit de ideale serie lenzen verkrijgbaar in lenstinten van zeer lichtdoorlatend naar donker.

HC -High Contrast

High Contrast Lenzen zijn er specifiek om de randen van de clay zelf optimaal te versterken.

De typische kleurenschakering van de clay wordt hierbij optimaal benut onder alle lichtomstandigheden.  Donker wordt donkerder en lichte clay-tinten wordt helderder zodat de aflijning van de target optimaal en haarscherp wordt.  Kortom deze lenzengroep verhoogt je dieptezicht bij target shooting.

CM – Max Orange 

Max Orange is een lenzengroep die is ontwikkeld om de atleet een boost tot  600% in het oranje deel van het kleurenspectrum te bezorgen. Deze lens focust zich op dit specifieke deel van het visuele spectrum en verhoogd de waarneming van oranje.   Dit laat de atleet toe sneller en nauwkeuriger de target waar te nemen  terwijl dieptezicht optimaal behouden blijft. Nu nog verbeterde door extra toevoeging van de Chromashift Technology

N – Neutralizer

De Pilla N-serie is een neutraliserende lenzenreeks die sommige kleuren in het spectrum neutraliseert en andere  kleuren versterkt (levendiger maakt). Hierbij wordt de kleur groen geneutraliseerd zodat deze optimaal werkt bij waarnemingen tegen een bosrijke groene achtergrond.

C- Chromashift

De Chromashift is een lenstechnologie waarbij we de kleurenwaarneming manipuleren.  We verschuiven de werkelijke kleuren van het doel naar meer intensieve kleuren.  Chromashift verandert de manier waarop het oog kleuren waarneemt zodat bepaalde kleuren sneller en intenser worden waargenomen.  Dit biedt de atleet een ongelijk voordeel met de concurentie.  In combinatie met Max Orange wordt deze verhoogde kleurwaarneming nog intenser.  Bij het boogschieten wordt deze Chromashift  technologie optimaal benut om de kleuren kunstmatig te veranderen voor een fenomenaal zicht.

Gebruik

Boogschieten, Geweerschieten, Jagen, Kleiduifschieten, Parcours schieten (IPSC), Pistoolschieten

Merk

Pilla

Framekleur

Black, Red, Blue, Yellow

Lens 1

RHCP, 18CED, 19 CIN, 26CEID, 29CIMX, 40CN, 44CMX, 47CIHC, 52CIN, 54CIHC, 55PWC, 60CHCW, 65CIMN, 80HC, 84CHCG, 92CIL, 98AR

Lens 2

RHCP, 18CED, 19 CIN, 26CEID, 29CIMX, 40CN, 44CMX, 47CIHC, 52CIN, 54CIHC, 55PWC, 60CHCW, 65CIMN, 80HC, 84CHCG, 92CIL, 98AR

Lens 3

RHCP, 18CED, 19 CIN, 26CEID, 29CIMX, 40CN, 44CMX, 47CIHC, 52CIN, 54CIHC, 55PWC, 60CHCW, 65CIMN, 80HC, 84CHCG, 92CIL, 98AR

Related Products